Antoni Żukowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1982 (gościnnie)
6.2 1976 Żołnierz AK w elektrowni
6.5 1972 Dyrektor szpitala
6.4 1961 Gospodarz, opiekun Wawrzka
6.6 1955 Pasażer samolotu(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antoni Żukowski filmy Antoni Żukowski najlepsze filmy Antoni Żukowski zdjęcia Antoni Żukowski galeria Antoni Żukowski biografia Antoni Żukowski nominacje Antoni Żukowski nagrody i wyróżnienia Antoni Żukowski filmografia Antoni Żukowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.