Antoni Gryzik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Zygmunt
7.0 2006 Stefan
6.9 2004 Posterunkowy Pliszka (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)
7.8 1988 Mirek (gościnnie)
6.2 1984
8.3 1982 Romek, pracownik warsztatu samochodowego
7.6 1982 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antoni Gryzik filmy Antoni Gryzik najlepsze filmy Antoni Gryzik zdjęcia Antoni Gryzik galeria Antoni Gryzik biografia Antoni Gryzik nominacje Antoni Gryzik nagrody i wyróżnienia Antoni Gryzik filmografia Antoni Gryzik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.