Anton Rodgers
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 1997 Noah Kirby
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 James, Lord Chetwood (gościnnie)
7.5
Wieczór ze starym misiem
Old Bear Stories
1993 (narrator)
6.5
Improwizacja
Impromptu
1991 Duke D'Antan
0.0
Po wojnie
After the War
1989 Samuel Jordan
0.0 1989 Alec Callender
0.0 1989 William Fields
0.0 1982 John Cole
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Geoffrey Connaught (gościnnie)
8.0 1978 Edward Langtry
9.0 1978 Lord George Bentinck
0.0 1977 Mackintosh
0.0 1977 Detektyw Inspektor Purbright
0.0 1976 Newdigate(gościnnie)
10.0 1973 Edmund Blake (gościnnie)
7.0 1972 Alan Sutherland (gościnnie)
6.7 1971 Scone (gościnnie)
7.6 1970 Tom Jenkins
7.6 1970 Tom Jenkins
0.0 1969 Sir Percy Blakeney
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Calvin P. Bream (gościnnie)
0.0 1969 Terrell (gościnnie)
7.9
Tylko dla orłów
Where Eagles Dare
1968 Niemiecki oficer na lotnisku(niewymieniony w czołówce)
8.0 1967 Numer 2 (gościnnie)
8.1 1964 Hugh Boone (gościnnie)
10.0 1964 Jamie (gościnnie)
7.0 1964 Attala (gościnnie)
0.0 1962 Sir Kenneth Stuart
0.0 1962 Dick Swiveller
7.6
Święty
Saint, The
1962 Pierre (gościnnie)
10.0 1954 Tony (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anton Rodgers filmy Anton Rodgers najlepsze filmy Anton Rodgers zdjęcia Anton Rodgers galeria Anton Rodgers biografia Anton Rodgers nominacje Anton Rodgers nagrody i wyróżnienia Anton Rodgers filmografia Anton Rodgers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.