Anton Feichtner
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Benedikt "Bazi" Gasbichler
0.0 1994 Xaver Bieräugel (gościnnie)
0.0 1993 Martl
7.0 1990 Bürgermeister
0.0 1987 Metzger
0.0 1982 Herr Ramsauer (gościnnie)
7.0 1978 Zollfahnder (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anton Feichtner filmy Anton Feichtner najlepsze filmy Anton Feichtner zdjęcia Anton Feichtner galeria Anton Feichtner biografia Anton Feichtner nominacje Anton Feichtner nagrody i wyróżnienia Anton Feichtner filmografia Anton Feichtner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.