Antoinette Nikprelaj
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.4 2011 Angie
7.0
Giganci ze stali
Real Steel
2011 Miłośniczka boksu(niewymieniony w czołówce)
7.4
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
2011 Syrena
7.1
Żona na niby
Just Go With It
2011 Katya
6.1 2010 Ładna dziewczyna w barze(niewymieniony w czołówce)
6.9 2009 Osoba ćwicząca (gościnnie) (niewymien
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Annemarie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antoinette Nikprelaj filmy Antoinette Nikprelaj najlepsze filmy Antoinette Nikprelaj zdjęcia Antoinette Nikprelaj galeria Antoinette Nikprelaj biografia Antoinette Nikprelaj nominacje Antoinette Nikprelaj nagrody i wyróżnienia Antoinette Nikprelaj filmografia Antoinette Nikprelaj aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.