Anthony Starke
Data urodzenia: 1963-06-06
Miejsce urodzenia: Syracuse, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Lolly, syn Garrett

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Roger (gościnnie)
8.3 2011 Christopher Church (gościnnie)
5.2 2009 Roger (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kyle (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Ken Verdolino (gościnnie)
7.5 2007 Roger (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Roger (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Sebastian Balfour (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Roger (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Roger (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Roger (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Roger (gościnnie)
7.3 2002 Peter Holland (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Roger (gościnnie)
7.6 2000 Roger (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Matt Hudson (2002) (gościnnie)
5.5 1999 Roger (gościnnie)
7.6 1999 Roger (gościnnie)
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Roger (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Roger (gościnnie)
0.0 1996 Roger (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Roger (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Roger (gościnnie)
9.7 1994 Roger (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Roger (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Roger (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Roger (gościnnie)
7.3 1990 Roger (gościnnie)
7.4 1990 Roger (gościnnie)
7.1
Licencja na zabijanie
Licence to Kill
1989 Roger (gościnnie)
8.0 1987 Roger (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Roger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Starke filmy Anthony Starke najlepsze filmy Anthony Starke zdjęcia Anthony Starke galeria Anthony Starke biografia Anthony Starke nominacje Anthony Starke nagrody i wyróżnienia Anthony Starke filmografia Anthony Starke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.