Anthony Roye
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1985 Kenge
0.0 1976 Hugo Walden(gościnnie)
7.6 1970 Harvey (gościnnie)
0.0 1969 Dr Mullen (gościnnie)
10.0 1968 Pastor (gościnnie)
5.7
Armia tatuśka
Dad's Army
1968 Pan Fairbrother (gościnnie)
0.0 1967 Crowley / Pijący biznesmen
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Hubert Pettigrew (1969) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Roye filmy Anthony Roye najlepsze filmy Anthony Roye zdjęcia Anthony Roye galeria Anthony Roye biografia Anthony Roye nominacje Anthony Roye nagrody i wyróżnienia Anthony Roye filmografia Anthony Roye aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.