Anthony Montgomery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2011 James Carlton (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 James Carlton (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 James Carlton (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 James Carlton (gościnnie)
7.3 2001 James Carlton (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 James Carlton (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 James Carlton (gościnnie)
7.0 1995 James Carlton (gościnnie)
6.8 1993 James Carlton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Montgomery filmy Anthony Montgomery najlepsze filmy Anthony Montgomery zdjęcia Anthony Montgomery galeria Anthony Montgomery biografia Anthony Montgomery nominacje Anthony Montgomery nagrody i wyróżnienia Anthony Montgomery filmografia Anthony Montgomery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.