Anthony Molinari
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2012 "Jednoprocentowiec"
8.8 2008 Strzelec (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Ralph (gościnnie)
7.8 2007 Żołnierz (gościnnie)
7.3 2004 Gil Duncan (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Gil Duncan (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Gil Duncan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Molinari filmy Anthony Molinari najlepsze filmy Anthony Molinari zdjęcia Anthony Molinari galeria Anthony Molinari biografia Anthony Molinari nominacje Anthony Molinari nagrody i wyróżnienia Anthony Molinari filmografia Anthony Molinari aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.