Anthony Martins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Członek kartelu (niewymieniony w czołówce)
6.5 2012 Członek kartelu (niewymieniony w czołówce)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
8.1 2009 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
8.8 2008 Członek gangu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Rex (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Meksykanin (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
7.7
Kości
Bones
2005 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Wszyscy nienawidzą Chrisa
Everybody Hates Chris
2005 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
7.3 2004 Mihok Lev (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Włoski tancerz (gościnnie) (niewymien
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Telemarketer (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Martins filmy Anthony Martins najlepsze filmy Anthony Martins zdjęcia Anthony Martins galeria Anthony Martins biografia Anthony Martins nominacje Anthony Martins nagrody i wyróżnienia Anthony Martins filmografia Anthony Martins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.