Anthony Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1999 Mitols (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Wielebny Charleston / Stan Jacobsen (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Goryl (gościnnie)
6.0 1996 Policjant (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Chopper Lewis
6.5
Kochanek czy kochanka
Gazon maudit
1995 Pablo
10.0 1989 Barman / Bill / Detektyw Hendriks / Policjant (gościnnie)
0.0 1982 Ned Reid
8.0 1981 Wayne Hall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Martin filmy Anthony Martin najlepsze filmy Anthony Martin zdjęcia Anthony Martin galeria Anthony Martin biografia Anthony Martin nominacje Anthony Martin nagrody i wyróżnienia Anthony Martin filmografia Anthony Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.