Anthony Lewis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2006 Tommy Brockless (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Tom (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Brendan Fletcher (gościnnie)
0.0 1994 Christopher Nixon (gościnnie)
6.8 1992 Billy Swinton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Lewis filmy Anthony Lewis najlepsze filmy Anthony Lewis zdjęcia Anthony Lewis galeria Anthony Lewis biografia Anthony Lewis nominacje Anthony Lewis nagrody i wyróżnienia Anthony Lewis filmografia Anthony Lewis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.