Anthony James
Data urodzenia: 1942-07-22
Miejsce urodzenia: Myrtle Beach, Karolina Południowa, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.1
Bez przebaczenia
Unforgiven
1992 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Adolph Van Pelt (gościnnie)
9.5 1986 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.0 1986 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.5
V
1984 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.6 1984 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.1 1984 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.0 1983 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.0 1982 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.0 1981 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.2 1981 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.2 1978 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.0 1977 Adolph Van Pelt (gościnnie)
0.0 1976 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.1 1976 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.1
Hollywoodzki kowboj
Hearts of the West
1975 Adolph Van Pelt (gościnnie)
5.6 1975 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.8
Mściciel
High Plains Drifter
1973 Adolph Van Pelt (gościnnie)
8.5 1973 Adolph Van Pelt (gościnnie)
9.0
Bydło Culpeppera
Culpepper Cattle Company, The
1972 Adolph Van Pelt (gościnnie)
5.5 1972 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.8
Znikający punkt
Vanishing Point
1971 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.4 1968 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.7 1968 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.2
W upalną noc
In the Heat of the Night
1967 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.3 1967 Adolph Van Pelt (gościnnie)
6.0 1967 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.4 1965 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.4 1959 Adolph Van Pelt (gościnnie)
7.4 1955 Adolph Van Pelt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony James filmy Anthony James najlepsze filmy Anthony James zdjęcia Anthony James galeria Anthony James biografia Anthony James nominacje Anthony James nagrody i wyróżnienia Anthony James filmografia Anthony James aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.