Anthony J. Ribustello
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)
8.4 2000 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dante Greco (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)
10.0 1995 Duży olśniewający mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony J. Ribustello filmy Anthony J. Ribustello najlepsze filmy Anthony J. Ribustello zdjęcia Anthony J. Ribustello galeria Anthony J. Ribustello biografia Anthony J. Ribustello nominacje Anthony J. Ribustello nagrody i wyróżnienia Anthony J. Ribustello filmografia Anthony J. Ribustello aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.