Anthony Fusco
Data urodzenia: 1958-12-19
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żonaty, 2 dzieci

Biografia:
Anthony Fusco urodził się 19 grudnia 1958 roku w Nowym Jorku. Wychowywał się w Marin. Uczęszczał do szkoły średniej Tam, Collegu w Marin oraz do prestiżowej Juilliard School. Zawodowy aktor od 1983 roku. Gra głównie w lokalnych teatrach, czasem na Broadway'u. Uczy aktorstwa w Berkeley Rep. Jest żonaty, ma dwoje dzieci. Obecnie (2006) mieszka w San Francisco
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ojciec Hagy (gościnnie)
7.3 2001 Ojciec Hagy (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Ojciec Hagy (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Ojciec Hagy (gościnnie)
7.4 1994 Ojciec Hagy (gościnnie)
6.4
Barwy Prawdy
True Colors
1991 Ojciec Hagy (gościnnie)
5.7 1986 Ojciec Hagy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Fusco filmy Anthony Fusco najlepsze filmy Anthony Fusco zdjęcia Anthony Fusco galeria Anthony Fusco biografia Anthony Fusco nominacje Anthony Fusco nagrody i wyróżnienia Anthony Fusco filmografia Anthony Fusco aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.