Anthony Collin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1991 Ojciec Robert'a (gościnnie)
8.0 1987 Pan Webb
0.0 1986 (gościnnie)
6.0 1977 Edna (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)
0.0 1966 Purley (gościnnie)
8.8 1964 Stary Nathaniel
8.6 1962 Haines (1965) (gościnnie)
4.7 1955 Fotograf (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Collin filmy Anthony Collin najlepsze filmy Anthony Collin zdjęcia Anthony Collin galeria Anthony Collin biografia Anthony Collin nominacje Anthony Collin nagrody i wyróżnienia Anthony Collin filmografia Anthony Collin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.