Anthony Chisholm
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Tito
0.0 2010
6.4
13
2010 Pan Gomez
8.2
Między nami
Entre nos
2009 Joe
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Frederick Speed (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Eric (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Leroy Russell (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Burr Redding
8.2
Oz
1997 Burr Redding
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Freddy Wells (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Chisholm filmy Anthony Chisholm najlepsze filmy Anthony Chisholm zdjęcia Anthony Chisholm galeria Anthony Chisholm biografia Anthony Chisholm nominacje Anthony Chisholm nagrody i wyróżnienia Anthony Chisholm filmografia Anthony Chisholm aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.