Anthony Calf
Data urodzenia: 1959-05-04
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Caroline Harker, 3 córki: Louise Emma (ur. 1983), Cecilia Ann L (ur. 1995) i Anemone Georgiana (ur. 2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Pułkownik Fitzwilliam
7.8 2010 Pułkownik Fitzwilliam
7.7 2010 Pułkownik Fitzwilliam
6.8 2007 Pułkownik Fitzwilliam
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Pułkownik Fitzwilliam
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 Pułkownik Fitzwilliam
8.2 2002 Pułkownik Fitzwilliam
9.0 2002 Pułkownik Fitzwilliam
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Pułkownik Fitzwilliam
8.1
Nasz wspólny przyjaciel
Our Mutual Friend
1998 Pułkownik Fitzwilliam
7.5 1997 Pułkownik Fitzwilliam
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pułkownik Fitzwilliam
5.0 1996 Pułkownik Fitzwilliam
0.0 1995 Pułkownik Fitzwilliam
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 Pułkownik Fitzwilliam
8.5
Tajemnica mrocznej dżungli
Misteri della giungla nera, I
1991 Pułkownik Fitzwilliam
8.0
Wielkie nadzieje
Great Expectations
1989 Pułkownik Fitzwilliam
8.5
Koleje wojny
Fortunes of War
1987 Pułkownik Fitzwilliam
0.0 1983 Pułkownik Fitzwilliam
4.0 1982 Pułkownik Fitzwilliam
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Pułkownik Fitzwilliam

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Calf filmy Anthony Calf najlepsze filmy Anthony Calf zdjęcia Anthony Calf galeria Anthony Calf biografia Anthony Calf nominacje Anthony Calf nagrody i wyróżnienia Anthony Calf filmografia Anthony Calf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.