Anthony Bailey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1979 Arthur (gościnnie)
8.7 1977 Latymer / Phipps (gościnnie)
8.1 1976 Frederick (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)
10.0 1971 Kierowca policyjny (gościnnie)
0.0 1966 Pan Morton (gościnnie)
8.8 1964 Roddy Barrows
8.6 1962 Detektyw (1975) (gościnnie)
0.0 1960 Charles- szofer
4.7 1955 Sam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anthony Bailey filmy Anthony Bailey najlepsze filmy Anthony Bailey zdjęcia Anthony Bailey galeria Anthony Bailey biografia Anthony Bailey nominacje Anthony Bailey nagrody i wyróżnienia Anthony Bailey filmografia Anthony Bailey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.