Annie O'Donnell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Starsza kobieta (gościnnie)
7.0 2007 Starsza kobieta (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Pani Fowler (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Starsza kobieta (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Matka Bedforda (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Starsza kobieta (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Rose (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Starsza kobieta (gościnnie)
7.9 2002 Starsza kobieta (gościnnie)
7.3 2001 Starsza kobieta (gościnnie)
4.5 2000 Starsza kobieta (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Starsza kobieta (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Starsza kobieta (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Starsza kobieta (gościnnie)
7.9
Biuro
Working
1997 Starsza kobieta (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Starsza kobieta (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Starsza kobieta (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Starsza kobieta (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Starsza kobieta (gościnnie)
7.6 1993 Starsza kobieta (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Starsza kobieta (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Starsza kobieta (gościnnie)
6.7 1992 Starsza kobieta (gościnnie)
7.3 1990 Starsza kobieta (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Eartha (gościnnie)
7.9
Wzgórze Rozdartych Serc
Heartbreak Ridge
1986 Starsza kobieta (gościnnie)
9.0 1984 Starsza kobieta (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Starsza kobieta (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Starsza kobieta (gościnnie)
8.7 1983 Starsza kobieta (gościnnie)
8.2 1982 Starsza kobieta (gościnnie)
8.5 1979 Starsza kobieta (gościnnie)
0.0

0 Starsza kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annie O'Donnell filmy Annie O'Donnell najlepsze filmy Annie O'Donnell zdjęcia Annie O'Donnell galeria Annie O'Donnell biografia Annie O'Donnell nominacje Annie O'Donnell nagrody i wyróżnienia Annie O'Donnell filmografia Annie O'Donnell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.