Annie Byron
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 2000 Księżna
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Julie Costello (gościnnie)
7.7
Marząc o Patsy Cline
Doing Time for Patsy Cline
1997 Matka
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Magda Trebor (gościnnie)
8.0 1981 Vivienne Roberts (gościnnie)
7.0 1976 Lou

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annie Byron filmy Annie Byron najlepsze filmy Annie Byron zdjęcia Annie Byron galeria Annie Byron biografia Annie Byron nominacje Annie Byron nagrody i wyróżnienia Annie Byron filmografia Annie Byron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.