Annette Kreft
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Irene Biehl (gościnnie)
0.0 1990 Heike Link (gościnnie)
8.0 1985 Bianca Guther
5.0 1981 Robert Stolle (gościnnie)
7.0 1978 Dr Nina Lasker (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annette Kreft filmy Annette Kreft najlepsze filmy Annette Kreft zdjęcia Annette Kreft galeria Annette Kreft biografia Annette Kreft nominacje Annette Kreft nagrody i wyróżnienia Annette Kreft filmografia Annette Kreft aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.