Annette Helde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1999 Dr Jordan (gościnnie)
7.3 1997 Siostra Gripes
6.8 1996 Policjantka
7.6 1995 Takar (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Technik (1995) (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Karina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annette Helde filmy Annette Helde najlepsze filmy Annette Helde zdjęcia Annette Helde galeria Annette Helde biografia Annette Helde nominacje Annette Helde nagrody i wyróżnienia Annette Helde filmografia Annette Helde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.