Annette Crosbie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 Pani Angelo (gościnnie)
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Pani Angelo (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Pani Angelo (gościnnie)
6.4 2003 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 2002 Pani Angelo (gościnnie)
8.3 2000 Pani Angelo (gościnnie)
6.4 1999 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1999 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1997 Pani Angelo (gościnnie)
9.0 1997 Pani Angelo (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Pani Angelo (gościnnie)
6.8 1992 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1989 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1989 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1988 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1987 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1986 Pani Angelo (gościnnie)
5.0 1984 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1981 Pani Angelo (gościnnie)
7.0 1978 Pani Angelo (gościnnie)
8.0 1978 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1976 Pani Angelo (gościnnie)
0.0
Edward VII
Edward the King
1975 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1973 Pani Angelo (gościnnie)
6.0 1972 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1970 Pani Angelo (gościnnie)
7.3 1970 Pani Angelo (gościnnie)
7.6 1970 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1967 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1967 Pani Angelo (gościnnie)
7.0 1965 Pani Angelo (gościnnie)
10.0 1964 Pani Angelo (gościnnie)
0.0 1963 Pani Angelo (gościnnie)
7.6 1955 Pani Angelo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annette Crosbie filmy Annette Crosbie najlepsze filmy Annette Crosbie zdjęcia Annette Crosbie galeria Annette Crosbie biografia Annette Crosbie nominacje Annette Crosbie nagrody i wyróżnienia Annette Crosbie filmografia Annette Crosbie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.