Annette Bentley
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Sally Walsh (gościnnie)
10.0 2003 Helen Hardy (gościnnie)
1.0 2002 Carly Beaker (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Maggie Cross (gościnnie)
6.8 1992 Daisy Wilmott (gościnnie)
7.6 1984 Lynn Harrison (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annette Bentley filmy Annette Bentley najlepsze filmy Annette Bentley zdjęcia Annette Bentley galeria Annette Bentley biografia Annette Bentley nominacje Annette Bentley nagrody i wyróżnienia Annette Bentley filmografia Annette Bentley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.