Anne Meara
Data urodzenia: 1929-09-20
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: mąż Jerry Stiller (od 14.09.1954), 2 dzieci: Amy (ur. 09.08.1961) i Ben (ur. 30.11.1965)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Mary Brady (gościnnie)
10.0 2009 Mary Brady (gościnnie)
8.5 2009 Mary Brady (gościnnie)
0.0 2009 Mary Brady (gościnnie)
6.5 2009 Mary Brady (gościnnie)
7.8 2006 Mary Brady (gościnnie)
8.5 2003 Mary Brady (gościnnie)
7.0
Dzień dobry, Miami
Good Morning, Miami
2002 Mary Brady (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Mary Brady (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Mary Brady (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Mary Brady (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Mary Brady (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Mary Brady (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Mary Brady (gościnnie)
8.0
Rodzinna wyprawa
Daytrippers, The
1996 Mary Brady (gościnnie)
6.6
Waga Ciężka
Heavy Weights
1995 Mary Brady (gościnnie)
6.6
Pocałunek śmierci
Kiss of Death
1995 Mary Brady (gościnnie)
6.2
Autostrada do piekła
Highway to Hell
1991 Mary Brady (gościnnie)
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Mary Brady (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Mary Brady (gościnnie)
4.5 1988 Mary Brady (gościnnie)
7.2 1988 Mary Brady (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Mary Brady (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Mary Brady (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Mary Brady (gościnnie)
10.0 1979 Mary Brady (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Mary Brady (gościnnie)
10.0 1975 Mary Brady (gościnnie)
3.4 1974 Mary Brady (gościnnie)
0.0 1972 Mary Brady (gościnnie)
5.5 1970 Mary Brady (gościnnie)
6.7 1969 Mary Brady (gościnnie)
6.6 1969 Mary Brady (gościnnie)
6.2 1967 Mary Brady (gościnnie)
8.0 1948 Mary Brady (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Meara filmy Anne Meara najlepsze filmy Anne Meara zdjęcia Anne Meara galeria Anne Meara biografia Anne Meara nominacje Anne Meara nagrody i wyróżnienia Anne Meara filmografia Anne Meara aktor Anne Meara scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.