Anne-Marie Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
0.0 2010 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.9 2008 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.6 2006 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Jasper (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.3 2003 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.5
Siostrzyczki
Banger Sisters, The
2002 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
0.0 2000 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jasmine Davis (gościnnie)
7.7
Wyspa Nadziei
Hope Island
1999 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
9.5 1999 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.8 1998 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.5 1997 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.0 1995 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.4
Syreny
Sirens
1993 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.0 1993 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
7.5 1992 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.7 1992 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.2
Pięć uderzeń serca
Five Heartbeats, The
1991 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
0.0 1990 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.9 1990 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
8.7 1990 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.7
Hollywood nie dla czarnych
Hollywood Shuffle
1987 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
5.5 1987 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
10.0 1985 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
0.0 1984 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.6 1984 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
7.0 1978 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)
0.0 1975 Vicky Wells (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne-Marie Johnson filmy Anne-Marie Johnson najlepsze filmy Anne-Marie Johnson zdjęcia Anne-Marie Johnson galeria Anne-Marie Johnson biografia Anne-Marie Johnson nominacje Anne-Marie Johnson nagrody i wyróżnienia Anne-Marie Johnson filmografia Anne-Marie Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.