Anne Judson-Yager
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Masażystka (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Masażystka (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Masażystka (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Masażystka (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Masażystka (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Masażystka (gościnnie)
6.9 1999 Masażystka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Judson-Yager filmy Anne Judson-Yager najlepsze filmy Anne Judson-Yager zdjęcia Anne Judson-Yager galeria Anne Judson-Yager biografia Anne Judson-Yager nominacje Anne Judson-Yager nagrody i wyróżnienia Anne Judson-Yager filmografia Anne Judson-Yager aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.