Anne Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Polly (gościnnie)
8.3 2011 Polly (gościnnie)
8.1 2009 Polly (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Polly (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Polly (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Polly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Johnson filmy Anne Johnson najlepsze filmy Anne Johnson zdjęcia Anne Johnson galeria Anne Johnson biografia Anne Johnson nominacje Anne Johnson nagrody i wyróżnienia Anne Johnson filmografia Anne Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.