Anne Gee Byrd
Data urodzenia: 1938-01-05
Miejsce urodzenia: Toledo, Ohio, USA
Stan cywilny: mąż David Byrd (do 26.01.2001, jego śmierć)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Pani Kennedy (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Sąsiadka (gościnnie)
7.5 2005 Pani Kennedy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pani Kennedy (gościnnie)
7.5 2002 Pani Kennedy (gościnnie)
8.0 2001 Pani Kennedy (gościnnie)
5.5 2001 Pani Kennedy (gościnnie)
6.8 2000 Pani Kennedy (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Kennedy (gościnnie)
7.5 1999 Pani Kennedy (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pani Kennedy (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pani Kennedy (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Pani Kennedy (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pani Kennedy (gościnnie)
7.5 1991 Pani Kennedy (gościnnie)
7.3 1991 Pani Kennedy (gościnnie)
7.5 1991 Pani Kennedy (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Pani Kennedy (gościnnie)
7.3 1990 Pani Kennedy (gościnnie)
7.2 1989 Pani Kennedy (gościnnie)
5.7 1986 Pani Kennedy (gościnnie)
7.6 1984 Pani Kennedy (gościnnie)
8.6 1982 Pani Kennedy (gościnnie)
7.1 1982 Pani Kennedy (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Pani Kennedy (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pani Kennedy (gościnnie)
6.8 1974 Pani Kennedy (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pani Kennedy (gościnnie)
10.0 1972 Pani Kennedy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Gee Byrd filmy Anne Gee Byrd najlepsze filmy Anne Gee Byrd zdjęcia Anne Gee Byrd galeria Anne Gee Byrd biografia Anne Gee Byrd nominacje Anne Gee Byrd nagrody i wyróżnienia Anne Gee Byrd filmografia Anne Gee Byrd aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.