Anne Brendler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Michaela (gościnnie)
0.0 1998 Hanne Müller
0.0 1997 Antonia Wall (gościnnie)
7.0 1997 Nadia Venhues (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Ariane Borsche (gościnnie)
0.0 1995 Viktoria Neuhaus (2000)
0.0 1992 Dr Natascha Amberg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Brendler filmy Anne Brendler najlepsze filmy Anne Brendler zdjęcia Anne Brendler galeria Anne Brendler biografia Anne Brendler nominacje Anne Brendler nagrody i wyróżnienia Anne Brendler filmografia Anne Brendler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.