Anne Bellamy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Starsza pani (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Zakładniczka (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Zakładniczka (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Zakładniczka (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Zakładniczka (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Zakładniczka (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Zakładniczka (gościnnie)
7.0 1993 Zakładniczka (gościnnie)
6.8 1993 Zakładniczka (gościnnie)
7.5 1985 Zakładniczka (gościnnie)
7.6 1984 Zakładniczka (gościnnie)
7.1 1984 Zakładniczka (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Zakładniczka (gościnnie)
8.2 1982 Zakładniczka (gościnnie)
6.8 1981 Zakładniczka (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Zakładniczka (gościnnie)
7.0 1979 Zakładniczka (gościnnie)
3.7 1978 Zakładniczka (gościnnie)
7.7 1977 Zakładniczka (gościnnie)
6.8 1974 Zakładniczka (gościnnie)
0.0 1958 Zakładniczka (gościnnie)
9.0 1958 Zakładniczka (gościnnie)
5.5 1955 Zakładniczka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anne Bellamy filmy Anne Bellamy najlepsze filmy Anne Bellamy zdjęcia Anne Bellamy galeria Anne Bellamy biografia Anne Bellamy nominacje Anne Bellamy nagrody i wyróżnienia Anne Bellamy filmografia Anne Bellamy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.