Annalise Basso
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Eden Hanby (gościnnie)
7.7 2011 Sara (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Sara (gościnnie)
6.5 2009 Eden Hanby (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Maggie Ambrose (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Eden Hanby (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Amber Tremblay (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Denise (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annalise Basso filmy Annalise Basso najlepsze filmy Annalise Basso zdjęcia Annalise Basso galeria Annalise Basso biografia Annalise Basso nominacje Annalise Basso nagrody i wyróżnienia Annalise Basso filmografia Annalise Basso aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.