Annabelle Weenick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1993 Strażniczka
6.1
Potwór z bagien
Swamp Thing
1990 Panna Barthalomew (gościnnie)
7.7 1990 Madame Elena (gościnnie)
7.3 1984 Dorothy (gościnnie)
0.0 1963 Linda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annabelle Weenick filmy Annabelle Weenick najlepsze filmy Annabelle Weenick zdjęcia Annabelle Weenick galeria Annabelle Weenick biografia Annabelle Weenick nominacje Annabelle Weenick nagrody i wyróżnienia Annabelle Weenick filmografia Annabelle Weenick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.