Annabelle Milne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Angie (gościnnie)
5.0 2006 Angie (gościnnie)
7.5 2005 Angie (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Angie (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Angie (gościnnie)
7.5 2002 Angie (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Angie (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Angie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Annabelle Milne filmy Annabelle Milne najlepsze filmy Annabelle Milne zdjęcia Annabelle Milne galeria Annabelle Milne biografia Annabelle Milne nominacje Annabelle Milne nagrody i wyróżnienia Annabelle Milne filmografia Annabelle Milne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.