Anna Wojton
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Halina Kraus (gościnnie)
4.3 2007 Kicia, znajoma Zdzisława Bogusza (gościnnie)
5.2 2005 Luśka, żona "Kusego" (gościnnie)
8.1 2003 Matka Pawła (gościnnie)
6.6 2000 Gizela Pucuś
7.2 1988 Basia
5.3 1988 Agnieszka
6.5 1988 Mariola Kaczorek, laborantka w pracowni, później studentka farmacji
7.6 1988 Irena von Bender (gościnnie)
7.6 1987 Pielęgniarka Elżbieta
8.2 1987 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Wojton filmy Anna Wojton najlepsze filmy Anna Wojton zdjęcia Anna Wojton galeria Anna Wojton biografia Anna Wojton nominacje Anna Wojton nagrody i wyróżnienia Anna Wojton filmografia Anna Wojton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.