Anna Teresa Rossini
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Flaminia Giordano
7.0
Zakochani w Rzymie
To Rome With Love
2012 Kobieta w restauracji
7.9 2008 Luciana Zanetti (gościnnie)
0.0 2000 (gościnnie)
0.0 1992 Silvia Brentano
0.0 1981

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Teresa Rossini filmy Anna Teresa Rossini najlepsze filmy Anna Teresa Rossini zdjęcia Anna Teresa Rossini galeria Anna Teresa Rossini biografia Anna Teresa Rossini nominacje Anna Teresa Rossini nagrody i wyróżnienia Anna Teresa Rossini filmografia Anna Teresa Rossini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.