Anna Sroka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Szeryf Hooper (polski dubbing)
7.3 2012 (polski dubbing)
6.9
Kot w butach
Puss in Boots
2011 Pielęgniarka
7.5 2011 Pielęgniarka
8.3
Tajemnice domu Anubisa
House of Anubis
2011 Pielęgniarka
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Pielęgniarka
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Pielęgniarka
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Pielęgniarka
5.6 2009 Pielęgniarka
6.0
Liga Złośliwców
League of Super Evil, The
2009 Pielęgniarka
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Eubanks (głos) (gościnnie)
7.4 2007 Pielęgniarka
5.6 2007 Pielęgniarka
6.9 2006 Pielęgniarka
5.4 2006 Pielęgniarka
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Pielęgniarka
3.7
Kapitan Flamingo
Captain Flamingo
2006 Pielęgniarka
4.0
Mam rakietę
I Got a Rocket!
2006 Pielęgniarka
9.0
Rozgadana farma
Potlach
2006 Pielęgniarka
6.8
Lola i Virginia
Lola & Virginia
2006 Pielęgniarka
5.0 2006 Pielęgniarka
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Pielęgniarka
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Pielęgniarka
5.0 2005 Pielęgniarka
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Pielęgniarka
5.1
Ufolągi
Pet Alien
2005 Pielęgniarka
7.1 2005 Pielęgniarka
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Pielęgniarka
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Pielęgniarka
7.8
Wymiar Delta
Delta State
2004 Pielęgniarka
5.2 2003 Pielęgniarka
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Pielęgniarka
7.4 2003 Pielęgniarka
7.3
Kod Lyoko
Code Lyoko
2003 Pielęgniarka
7.1 2003 Pielęgniarka
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Pielęgniarka
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 Pielęgniarka
7.2 2002 Pielęgniarka
7.2
Strażnicy czasu
Time Squad
2001 Pielęgniarka
4.7 2001 Pielęgniarka
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Różne głosy (polski dubbing) (różne g
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Pielęgniarka
7.0 1998 Pielęgniarka
8.2
Kopciuszek
Shinderera monogatari
1996 Pielęgniarka
7.2 1996 Pielęgniarka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Sroka filmy Anna Sroka najlepsze filmy Anna Sroka zdjęcia Anna Sroka galeria Anna Sroka biografia Anna Sroka nominacje Anna Sroka nagrody i wyróżnienia Anna Sroka filmografia Anna Sroka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.