Anna Khaja
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr D'razio (gościnnie)
5.9
Absolwentka
Post Grad
2009 Dr D'razio (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Zaafira / Irakijka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Dr D'razio (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Agentka (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Dr D'razio (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Dr D'razio (gościnnie)
10.0 2002 Dr D'razio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Khaja filmy Anna Khaja najlepsze filmy Anna Khaja zdjęcia Anna Khaja galeria Anna Khaja biografia Anna Khaja nominacje Anna Khaja nagrody i wyróżnienia Anna Khaja filmografia Anna Khaja aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.