Anna Gunn
Data urodzenia: 1968-08-11
Miejsce urodzenia: Santa Fe, Nowy Meksyk, USA
Stan cywilny: mąż Alastair Duncan, 2 córki: Emma (ur. 2001) i Eila Rose (ur. 12.09.2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Madeleine (gościnnie)
6.1 2011 Madeleine (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Jenkins (gościnnie)
8.8 2008 Skyler White
0.0 2004 Madeleine (gościnnie)
8.0 2004 Martha Bullock
7.8
Cuda
Miracles
2003 Madeleine (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Madeleine (gościnnie)
5.0 2003 Madeleine (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Madeleine (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Madeleine (gościnnie)
8.1 2000 Madeleine (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Madeleine (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Madeleine (gościnnie)
7.8
Lunatycy
Sleepwalkers
1997 Madeleine (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Madeleine (gościnnie)
5.6
Bez dowodów
Without Evidence
1995 Madeleine (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Madeleine (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Madeleine (gościnnie)
5.4 1994 Madeleine (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Madeleine (gościnnie)
7.6 1993 Madeleine (gościnnie)
5.5 1992 Madeleine (gościnnie)
7.4 1990 Madeleine (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Madeleine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Gunn filmy Anna Gunn najlepsze filmy Anna Gunn zdjęcia Anna Gunn galeria Anna Gunn biografia Anna Gunn nominacje Anna Gunn nagrody i wyróżnienia Anna Gunn filmografia Anna Gunn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.