Anna Grzeszczak
Data urodzenia: 1948-07-17
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2009 Pokrywkowa
6.9 2004 Mikułowa (gościnnie)
4.7 2003 Irena Ozorkowska, urzędniczka Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej
7.6
Psy
1992 Żona prokuratora Nawrockiego(niewymieniony w czołówce)
7.0 1992 Krystyna
5.7 1979 Zosia
7.8 1976 Dziewczyna z kuchni
5.2 1976 Teresa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Grzeszczak filmy Anna Grzeszczak najlepsze filmy Anna Grzeszczak zdjęcia Anna Grzeszczak galeria Anna Grzeszczak biografia Anna Grzeszczak nominacje Anna Grzeszczak nagrody i wyróżnienia Anna Grzeszczak filmografia Anna Grzeszczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.