Anna Garduno
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1998 Kelnerka (gościnnie)
7.4
Superświnka
Tonde Buurin
1994 Harley Hoover (ang.) (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 (2003) (głos)
7.5 1985 Pielęgniarka (gościnnie)
10.0 1981 Dziewczyna
7.0 1973 Tina Avila (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Garduno filmy Anna Garduno najlepsze filmy Anna Garduno zdjęcia Anna Garduno galeria Anna Garduno biografia Anna Garduno nominacje Anna Garduno nagrody i wyróżnienia Anna Garduno filmografia Anna Garduno aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.