Anna Galvin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Pani Fremont (gościnnie)
3.5 2010 Pani Fremont (gościnnie)
5.4 2009 Pani Fremont (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Pani Fremont (gościnnie)
7.2 2009 Pani Fremont (gościnnie)
6.4
Andromeda znaczy śmierć
Andromeda Strain, The
2008 Pani Fremont (gościnnie)
7.4 2007 Pani Fremont (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Pani Fremont (gościnnie)
7.1 2006 Pani Fremont (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Pani Fremont (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Pani Fremont (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Pani Fremont (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Pani Fremont (gościnnie)
5.5 2001 Pani Fremont (gościnnie)
7.2 2001 Gina (gościnnie)
8.0 2000 Pani Fremont (gościnnie)
9.1 1999 Pani Fremont (gościnnie)
8.4 1999 Pani Fremont (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pani Fremont (gościnnie)
5.0 1998 Pani Fremont (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Pani Fremont (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Pani Fremont (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pani Fremont (gościnnie)
0.0 1996 Pani Fremont (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Pani Fremont (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pani Fremont (gościnnie)
6.8 1996 Pani Fremont (gościnnie)
7.0 1995 Pani Fremont (gościnnie)
3.6 1994 Pani Fremont (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Galvin filmy Anna Galvin najlepsze filmy Anna Galvin zdjęcia Anna Galvin galeria Anna Galvin biografia Anna Galvin nominacje Anna Galvin nagrody i wyróżnienia Anna Galvin filmografia Anna Galvin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.