Anna Dymna
Data urodzenia: 1951-07-20
Miejsce urodzenia: Legnica, Polska
Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: 1/ Wiesław Dymny (1971 - 12.02.1978, jego śmierć); 2/ Zbigniew Szota (1983 - 1989, rozwód), syn Michał; 3/ Krzysztof Orzechowski

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2011 Dr Druch
7.2 2010 Dr Druch
5.2 2009 Dr Druch
5.6 2009 Dr Druch
7.9 2007 Dr Druch
7.5 2004 Dr Druch
5.4 2004 Dr Druch
5.3 2002 Dr Druch
3.8 2001 Dr Druch
7.6 2000 Dr Druch
6.8 1998 Dr Druch
6.5 1997 Dr Druch
6.8 1995 Dr Druch
7.4 1994 Dr Druch
6.5 1994 Dr Druch
8.0 1988 Dr Druch
7.2 1988 Dr Druch
6.6 1983 Dr Druch
7.6 1981 Dr Druch
6.9 1980 Dr Druch
5.2 1979 Dr Druch
7.6 1977 Dr Druch
7.4 1977 Dr Druch
7.1 1976 Dr Druch
7.9 1974 Dr Druch
7.5 1974 Dr Druch
6.6 1973 Dr Druch
7.5 1973 Dr Druch
6.8 1973 Dr Druch
5.8 1971 Dr Druch
5.5 1971 Dr Druch

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Dymna filmy Anna Dymna najlepsze filmy Anna Dymna zdjęcia Anna Dymna galeria Anna Dymna biografia Anna Dymna nominacje Anna Dymna nagrody i wyróżnienia Anna Dymna filmografia Anna Dymna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.