Anna Chlumsky
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Melissa (gościnnie)
0.0 2011 Melissa (gościnnie)
0.0
Sam
2011 Melissa (gościnnie)
8.0 2011 Melissa (gościnnie)
9.0 2009 Melissa (gościnnie)
6.1
Właściwy facet
Good Guy, The
2009 Melissa (gościnnie)
6.7
Zapętleni
In the Loop
2009 Melissa (gościnnie)
7.4 2009 Melissa (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Melissa (gościnnie)
7.8 1998 Melissa (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Melissa (gościnnie)
6.5
Moja dziewczyna 2
My Girl 2
1994 Melissa (gościnnie)
7.7
Moja dziewczyna
My Girl
1991 Melissa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Chlumsky filmy Anna Chlumsky najlepsze filmy Anna Chlumsky zdjęcia Anna Chlumsky galeria Anna Chlumsky biografia Anna Chlumsky nominacje Anna Chlumsky nagrody i wyróżnienia Anna Chlumsky filmografia Anna Chlumsky aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.