Anna Berger
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Sąsiadka
0.0 2008 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.4 2001 Cookie Cirillo (gościnnie)
9.1 2000 Cookie Cirillo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.0 1995 Cookie Cirillo (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.5 1993 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.6 1993 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.3
Podwójny kamuflaż
Deep Cover
1992 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.0 1991 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.5 1991 Cookie Cirillo (gościnnie)
6.8 1991 Cookie Cirillo (gościnnie)
0.0 1990 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.5 1987 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.0
Siódma Aleja
Seventh Avenue
1977 Cookie Cirillo (gościnnie)
8.4 1975 Cookie Cirillo (gościnnie)
10.0 1975 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.0 1975 Cookie Cirillo (gościnnie)
7.3 1973 Cookie Cirillo (gościnnie)
9.0 1951 Cookie Cirillo (gościnnie)
8.0 1948 Cookie Cirillo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Berger filmy Anna Berger najlepsze filmy Anna Berger zdjęcia Anna Berger galeria Anna Berger biografia Anna Berger nominacje Anna Berger nagrody i wyróżnienia Anna Berger filmografia Anna Berger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.