Ann Lancaster
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1968 (gościnnie)
0.0 1968 Klientka księgarni (gościnnie)
0.0 1965 Grusha
10.0 1964 Winnie (gościnnie)
8.6 1962 Milly / Geraldine (1963) / Annie Ramsbottom (1967) (gościnnie)
7.8
Tajemniczy ludzie
Secret People, The
1952 Gladys - manicurzystka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann Lancaster filmy Ann Lancaster najlepsze filmy Ann Lancaster zdjęcia Ann Lancaster galeria Ann Lancaster biografia Ann Lancaster nominacje Ann Lancaster nagrody i wyróżnienia Ann Lancaster filmografia Ann Lancaster aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.