Ann Kristin
Data urodzenia: 1982-02-15
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Dziecko(gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Porwana dziewczyna (gościnnie) (niewy
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Student (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kelnerka (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Dziewczyna w klasie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann Kristin filmy Ann Kristin najlepsze filmy Ann Kristin zdjęcia Ann Kristin galeria Ann Kristin biografia Ann Kristin nominacje Ann Kristin nagrody i wyróżnienia Ann Kristin filmografia Ann Kristin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.