Ann-Kathrin Kramer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Matka Marvina
9.0 2004 Susanne Rückert
6.0 2002 Lizzy Krüger
8.0 1998 Sonja Tewag (gościnnie)
4.5
Kapłan do akcji
Prete tra noi, Un
1997 Claudia (1997)
0.0 1995 Vera Hartwig (gościnnie)
0.0 1995 Caro
0.0 1994 Ruth Selbach(gościnnie)
5.0 1994 Siostra z bloku operacyjnego Anna
0.0 1993 Anna Neumann
5.0 1981 Heike Siewert / Ute Siewert (2006) (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann-Kathrin Kramer filmy Ann-Kathrin Kramer najlepsze filmy Ann-Kathrin Kramer zdjęcia Ann-Kathrin Kramer galeria Ann-Kathrin Kramer biografia Ann-Kathrin Kramer nominacje Ann-Kathrin Kramer nagrody i wyróżnienia Ann-Kathrin Kramer filmografia Ann-Kathrin Kramer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.