Ann Cusack
Data urodzenia: 1961-05-22
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Amy (gościnnie)
7.8 2011 Annie Hattenbarger (gościnnie)
6.0
Intrygant
Informant!, The
2009 Amy (gościnnie)
0.0 2009 Amy (gościnnie)
7.9 2008 Amy (gościnnie)
8.0 2007 Amy (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Amy (gościnnie)
8.0
Zagubiony pokój
Lost Room, The
2006 Amy (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Amy (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Amy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Adwokat Brianny Lynch (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Amy (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Grace Dowling (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Amy (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Amy (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Psycholog rodzinny (gościnnie)
7.5 2001 Amy (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Linda Hoviak (2005) (gościnnie)
7.3 2001 Amy (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Amy (gościnnie)
7.4
Stygmaty
Stigmata
1999 Amy (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Amy (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Amy (gościnnie)
7.2
Północ w ogrodzie dobra i zła
Midnight in the Garden of Good and Evil
1997 Amy (gościnnie)
6.9
Zabijanie na śniadanie
Grosse Pointe Blank
1997 Amy (gościnnie)
7.5 1997 Amy (gościnnie)
6.4
Mężowie i żona
Multiplicity
1996 Amy (gościnnie)
6.6
Inteligent w armii
Renaissance Man
1994 Amy (gościnnie)
6.5
Pełnia zła
Malice
1993 Amy (gościnnie)
6.8 1993 Amy (gościnnie)
6.9
Ich własna liga
League of Their Own, A
1992 Amy (gościnnie)
10.0 1992 Amy (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Amy (gościnnie)
0.0

0 Amy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ann Cusack filmy Ann Cusack najlepsze filmy Ann Cusack zdjęcia Ann Cusack galeria Ann Cusack biografia Ann Cusack nominacje Ann Cusack nagrody i wyróżnienia Ann Cusack filmografia Ann Cusack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.